Verhuur

Informatie en tarieven

Naast heel erg veel leuke activiteiten van onze eigen Scoutinggroep is er ruimte voor verhuur. Ons clubhuis verhuren we dan ook aan Scoutinggroepen en andere groepsverenigingen die uit meerdere personen bestaan. Wij verhuren in principe alleen in de vakanties van regio “noord”. Wil je buiten deze periode komen, neem dan even contact op met de verhuurder. Misschien dat er wat geregeld kan worden. Het gebouw is te huur zonder overnachting en met overnachting. Buiten de prijs is er ook verschil in de indeling. Alle foto’s zijn per categorie te vinden onder het onderdeel “Clubhuis”.

 

Let op!! Ivm slechte ervaringen, hebben we besloten om niet meer te verhuren aan feestjes!

Huur zonder overnachting

Als je ons clubhuis huurt voor één of meerdere dagdelen, huur je het volgende:

 • 2 lokalen (namelijk het scoutslokaal en het aangrenzende beverlokaal)
 • keuken met bar
 • hal
 • sanitaire voorziening
 • buitenterrein (met kampvuurplaats en vlaggenmast)

Huur met overnachting

Als je ons clubhuis huurt met minimaal één overnachting, huur je het volgende:

 • 3 lokalen (namelijk het welpenlokaal, scoutslokaal en het aangrenzende beverlokaal)
 • keuken met bar
 • hal
 • sanitaire voorziening
 • buitenterrein (met kampvuurplaats en vlaggenmast)

Tarief zonder overnachting

 • De tarieven voor het huren van De Fluit voor één dagdeel (max. 6 uur) bedraagt € 25,- voor leden van Scouting Nederland en € 30,- voor Niet-leden van Scouting Nederland. De borg bedraagt €100,-.
 • Het is alleen mogelijk om te huren van zondagochtend 08:00 uur tot vrijdagmiddag 18:00 uur.
 • Er geldt een maximum aantal deelnemers van 50 personen.
 • Tot de huur van het gebouw voor minimaal één dagdeel behoren het welpenlokaal en de geluidsapparatuur niet!

Tarief met overnachting

Wij verhuren ons clubhuis ook voor overnachtingen zoals weekenden of kampen. De huurprijs is afhankelijk van het aantal personen dat in het clubhuis verblijft.

 • De tarieven voor het huren van De Fluit met overnachting bedraagt € 5,- p.p.p.n. voor leden van Scouting Nederland en € 6,- p.p.p.n. voor Niet-leden van Scouting Nederland. De borg bedraagt € 100,-. Let op, er wordt altijd met een minimum van € 80,- p.n. gerekend.
 • Het is in princiepe alleen mogelijk om in de vakanties van regio “noord” te huren! Wilt u buiten deze periode komen, neem dan even contact op met de verhuurder.
 • Er geldt een maximum aantal deelnemers van 35 personen.

Clubhuis

Op deze pagina proberen we u een zo compleet mogelijk beeld te geven van de directe omgeving en van de indeling van het clubhuis. Aan de hand van de beschrijvingen en foto’s laten we u zien wat u krijgt als u besluit het gebouw te huren. Natuurlijk gaat er niks boven het zien van het clubhuis met eigen ogen en dus nodigen we u ook van harte uit om eens een keertje langs te komen. Voor meer informatie over de tarieven en hoe een afspraak maken mogelijk is, scroll dan even naar onder..

Ligging

De Fluit ligt in een prachtige groenstrook midden in het dorp Julianadorp. Ons clubhuis staat aan een fietspad, waardoor het niet toegestaan is om de auto bij het gebouw te laden en te lossen. Binnen het hek staat het groene clubhuis met een ruim veld dat te gebruiken is als speelveld of zelfs als kampeerveld. Gelijk bij de entree is de fietsenstalling te vinden en loop je iets verder dan tref je links de kampvuurkuil en vlaggenmast aan. Loop je verder door, dan kom je op een groter stuk grasveld uit.

In het park kan je verschillende spelletjes spelen of gewoon genieten van de natuur. Op slechts 200 meter afstand is een supermarkt te vinden met een bakker, slager en een groenteboer. Wil je goedkoper eten inslaan dan is er een Lidl en Aldi te vinden op slechts 2 km afstand. Tevens is daar de Deen en de Hema.

Indeling

In de ligging staat al beschreven hoe het er buiten uitziet en natuurlijk is ook de indeling van het clubhuis belangrijk. Bij binnenkomst komt u terecht in de centrale hal. Op deze hal sluiten 5 deuren aan en bevinden zich tevens de kapstokken. Achter 1 deur zit de meterkast verstopt waar tevens de bezems en schoonmaakmiddelen staan.

Welpenlokaal

Gelijk rechts van de voordeur treft u het welpenlokaal aan. Dit lokaal meet 7m x 6m en heeft enkele kasten, 2 ramen en een nooduitgang. In dit lokaal bevinden zich 4 tafels met de bijhorende banken. De scheidingswand met het achterliggende magazijn is in de zomer van 2012 geheel voorzien van een prachtige muurschildering waar we erg trots op zijn. Het welpenlokaal kan als een prima slaapzaal dienen.

Sanitair

Na het verlaten van het welpenlokaal treffen we rechts de sanitaire ruimte aan. De sanitaire ruimte bestaat uit 3 wasbakken, 1 dames en 1 heren toilet en een ruime douche. Zowel de wasbakken als de douche zijn van warm water voorzien.

Keuken

Direct naast de sanitaire ruimte is de keuken. De keuken is een multifunctionele ruimte. Het keukengedeelte bestaat uit een koelkast, 4-pits gasstel, keukenblok met 2 wasbakken, koffiezetter, waterkoker, senseomachine en een combi magnetron. Tevens is er een kapstok en is de bar die de grens is tussen de keuken en het scoutslokaal. Onder de bar staan voldoende glazen, borden, mokken, bakken met bestek, enz. Tevens hebben wij diverse soorten en maten pannen. In de periode dat wij zelf op kamp gaan is het raadzaam om even met de verhuurder te overleggen wat er wel en niet aanwezig is.

Scoutslokaal

In dit lokaal tref je een bar aan die in verbinding staat met de keuken en in deze ruimte bevinden zich 4 tafels met de bijhorende banken. Dit lokaal meet een bruikbare ruimte van 5m x 6m. De bar en het kleine hoekje naast de deur is daar dan al vanaf. In het lokaal staat 1 kast en ook 2 ramen. Net als het welpenlokaal heeft ook dit lokaal een nooduitgang. Achterin het lokaal zie als het ware een soort huisje. Links bij de nooddeur is een magazijn wat niet bij de huur in zit en rechts daarvan tref je het beverlokaal.

Stamlokaal

Het stamlokaal was vroeger van de Bevers. Naast enkele tafeltjes en stoeltjes staat er ook een kast. Het lokaal meet 4m x 4m en is ideaal voor de (bege)leiding om te slapen.

Omgeving

VVV

VVV kantoor Julianadorp
Van Foreestweg 20
1787 PS Julianadorp aan Zee
Tel: 0223-640100
I: http://www.vvvjulianadorp.nl/

Julianadorp

 • Supermarkten: Vomar, Deen, Aldi en Lidl
 • Winkels: Bruna Bonte, Bakkerij Dunselman, Marco’s groente en fruit (beste groenteman van 2011), Slagerij Kater, DA drogist Verberne, de Hema, Kruidvat, enz.
 • Attracties: Zwembad Ooghduyne, diverse stranden aan de Noordzee, kanoverhuur en Golfbaan Ooghduyne
 • Uitgaansgelegenheid: Cafe-bar de ‘T Happerij, Dorpscafé Koenen, enz.

Den Helder

 • Supermarkten: Dekamarkt, Vomar, Aldi, Lidl en Albert Heijn
 • Winkels: stadscentrum en bouwmartken: Gamma, Praxis en de Formido
 • Attracties: Marinemuseum, Nationaal reddingmuseum Dorus Rijkers, Helderse Vallei, zwembad Heersdiep, Ballorig, Fort Kijkduin en Viprib
 • Uitgaangelegenheid: Megabioscoop Utopolis, filmtheater Zevenskoop
 • Veerdienst naar Texel

Omstreken

 • Anna Paulowna: Landgoed Hoenderdaell
 • Texel: verschillende musea

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

De Fluit is ook met het openbaar vervoer te bereiken. Kom je met de trein, dan ligt Station Den Helder op ongeveer 8km afstand en Station Den Helder Zuid op ongeveer 5,5km afstand. Vandaar kan je de bus pakken naar Julianadorp en de halte “Dorperweerth” ligt dan op ongeveer 250m afstand van ons clubhuis!

 • Lijn 30: Station Den Helder via Station Zuid Westzijde naar Julianadorp halte “Dorperweerth”
 • Lijn 32: Station Den Helder via Station Zuid Westzijde naar Julianadorp, halte “Dorperweerth”
 • Lijn 151: Station Alkmaar via Petten naar Julianadorp, halte “Dorperweerth”
 • Lijn 152: Station Schagen via Callantsoog naar Julianadorp, halte “Dorperweerth”

Eigen vervoer

De Fluit ligt verscholen in de groenstrook van Julianadorp. Omdat we aan een fietspad zitten is het in principe niet mogelijk om met de auto bij het gebouw te komen. Voor de basisscholen is voldoende ruimte voorhanden om de auto’s te parkeren en wil je wat veiliger staan, kijk dan of er ruimte is in de wijk Kruiszwin. Kijk op dit kaartje voor de exacte locatie.

Contact en kalender

Bezoekadres

Drooghe Bol 1001
1788VA Julianadorp
N52.885677 E4.742928

Postadres verhuur

Verhuur De Fluit
T.a.v. Michael Langeveld
Middelzand 3120
1788 EA, Julianadorp

Verzoek om informatie

5 + 6 =

Clubhuis De Fluit

Share This