Sponsorkliks

Het concept is heel simpel. Bestel via onze speciale SponsorKliks-pagina bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan ons uitbetaald! U betaalt niets extra!

Vergoedingen

Onze vereniging heeft dankzij jullie € 190,76 verdiend en er is nog € 2,09 in afwachting van goedkeuring

Directe links naar webwinkels

Coolblue

BOL

Booking.com

HEMA

Greetz

Viking

Aliexpress

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Scouting Julianadorp, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Scouting Julianadorp ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Scouting Julianadorp.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Scouting Julianadorp ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Scouting Julianadorp. Voor jou een kleine moeite, voor Scouting Julianadorp zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening vanScouting Julianadorp. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Scouting Julianadorp hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Scouting Julianadorp weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Scouting Julianadorp is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Scouting Julianadorp dan niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Bezoek de SponsorKlikspagina van Scouting Julianadorp