Bevers (4-7 jaar)

Onze jongste leden spelen in het dorpje Hotsjitonia

Wie zijn de Bevers?

De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia. Het spelen in een thema prikkelt de fantasie, waardoor kinderen zich ontwikkelen. De themaverhalen bij de bevers zijn realistisch, zodat ze gemakkelijk gekoppeld kunnen worden aan de gebeurtenissen die in de groep plaatsvinden. De verhalen zijn niet alleen maar positief, er wordt ook ingespeeld op goed en kwaad en op emoties. Daarbij hebben de verhalen een duidelijk begin en einde.

€ 10,- contributie per maand
1,5 uur per week
Opgericht op 12-02-2011
Rode Scoutfit

Wat doen wij?

De Tasmaanse Beverkolonie is een groep voor ent­hou­si­aste en stoere jon­gens en mei­den van 4,5 tot 7 jaar. Wij leren de kinderen samenwerken, grenzen verleggen, knopen, route technieken en nog veel meer. Als je lid wordt kan je allerlei leuke Beverbadges halen. Natu­urlijk doen we ook een hoop leuke spel­let­jes en maak je veel nieuwe vrien­den met de andere welpen.

We gaan natuurlijk ook op kamp. Het kan zijn dat we gewoon bij ons eigen gebouw blijven, maar een andere locatie is ook goed mogelijk. Onze Welpen zijn al in Purmerend, Haarlem, Alkmaar en zelfs Leeuwarden geweest.

Met de Natuurwerkdag gaan we altijd in de natuur bij ons in de buurt aan het werk zodat de natuur daar mooi open bli­jft. Dat is wel hard werken maar natu­urlijk ook erg stoer, met een grote zaag je eigen boom kun­nen vellen. Het hout ver­w­erken we ter plekke in takken­rillen waar weer dieren in kun­nen leven en nestelen.

Kom een keertje kijken

Als het je leuk lijkt om bij ons een kijkje te nemen ben je altijd welkom om eens een opkomst mee te maken.

Bij de Bevers heb je een ste­vige spijker­broek aan, ste­vige schoe­nen die tegen een stootje kun­nen en natu­urlijk de rode Scoutfit met onze eigen groeps­das. Bij het inschrijfpakket krijg je onder andere de bestellijst voor deze en andere belangrijke dingen. Het bestellen kan gewoon bij ons.

Tot snel!
Groetjes van de Beverleiding