Taranakistam

De leden van de Taranakistam zijn leidinggevende, bestuursleden en algemeen leden tussen de 18 en 75 jaar en we komen bijna iedere vrijdag bij elkaar om te klussen. Onze activiteiten zijn divers, de ene week klussen we aan ons clubhuis of experimenteren we met mogelijkheden voor het opwekken van stroom en een andere week zijn we bezig met het uitzetten van tochten of klaarleggen voor evenementen.

Bij de stam is de begelei­d­ing zo goed als verd­we­nen en we zijn zelf ver­ant­wo­ordelijk voor wat we doen.

Wil je dus de volle vri­jheid hebben om de leuk­ste pro­jecten uit te voeren? Wil je nieuwe mensen ont­moeten die je gelijk welkom doen voe­len? Kom dan zeker kijken!

Informatie

De Taranakistam is opgericht op 1 januari 2013. De bijeenkomsten zijn op vrijdagavond van 20:00 tot 22:30 uur in onze eigen locatie “Scoutinggebouw De Fluit”. Er is geen contributie, maar deelname is niet vrijblijvend. De Scoutfit die wij dragen is brique van kleur. Wij hebben op het moment 7 stamleden.

Reacties zijn gesloten.