Stam (18+ jaar)

Ook als volwassene kan je actief blijven binnen Scouting

Wat is de Stam?

De leden van de Taranakistam zijn leidinggevende, bestuursleden en algemeen leden tussen de 18 en 75 jaar en we komen bijna iedere vrijdag bij elkaar om te klussen. Bij de stam is de begelei­d­ing zo goed als verd­we­nen en we zijn zelf ver­ant­wo­ordelijk voor wat we doen.

Wil je dus de volle vri­jheid hebben om de leuk­ste pro­jecten uit te voeren? Wil je nieuwe mensen ont­moeten die je gelijk welkom doen voe­len? Kom dan zeker kijken!

Informatie

Geen maandelijkse contributie
2 tot 2,5 uur per week
Opgericht op 01-01-2013
Een brique Scoutfit
Deelname is niet vrijblijvend

Wat doen wij?

Actieve en enthousiaste vrijwilligers die zich in hun vrije tijd inzetten voor het wel en wee van de stichting en de groep. Denk hier bijvoorbeeld aan het onderhoud van het clubhuis, terreinonderhoud, maar ook voorbereidingen voor de opkomsten en het opzetten van evenementen. Het is niet alleen hard werken, maar ook gezelligheid. We beginnen de avond met een kop koffie en sluiten het gezellig af. Laat wordt het niet, de volgende dag zijn er nog opkomsten!

Kom een keertje kijken

Als het je leuk lijkt om bij ons een kijkje te nemen ben je altijd welkom om eens een bijeenkomst mee te maken. Meld je van te voren wel even aan via ons contactformulier, het kan maar zo zijn dat we een keertje niet draaien of met een actie bezig zijn.

Tot snel!
Groetjes van de stam