Informatie en tarieven

Naast heel erg veel leuke activiteiten van onze eigen Scoutinggroep is er ruimte voor verhuur. Ons clubhuis verhuren we dan ook aan Scoutinggroepen en andere groepsverenigingen die uit meerdere personen bestaan. Wij verhuren in principe alleen in de vakanties van regio “noord”. Wil je buiten deze periode komen, neem dan even contact op met de verhuurder. Misschien dat er wat geregeld kan worden. Het gebouw is te huur zonder overnachting en met overnachting. Buiten de prijs is er ook verschil in de indeling. Alle foto’s zijn per categorie te vinden onder het onderdeel “Clubhuis”.

Let op!! Ivm slechte ervaringen, hebben we besloten om niet meer te verhuren aan feestjes!

Afval

Er zijn 2 opties mogelijk.

Optie 1: U kunt uw afval zelf brengen naar het HVC afvalbrengstation aan de Schootenweg 1
1785 LW in Den Helder. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Optie 2: U kunt uw afval in onze afvalcontainer kwijt. Voor afvalstoffenheffing rekenen wij € 5,- p.n.

Toegestaan is uiteraard alleen het reguliere restafval. Producten als luchtbedjes, slaapzakken, matjes of andere gebruiksartikelen zijn niet toegestaan. Ook karton/papier en glas horen hier niet in thuis, deze kunt u bij de ondergrondse vuilcontainer deponeren bij de winkelcentra. Dit dient u zelf af te voeren!

Afval zal worden verrekend met de borg.

Energie & gas

De prijs voor energie is € 0,20 per 1 kW.

De prijs voor gas is  € 0,65 per m3.

Opname

Beginstand: De beginstand nemen wij kort voor de sleuteloverdracht aan de huurder op.

Eindstand: De eindstand nemen wij direct na de sleuteloverdracht aan de verhuurder op.

Energie en gas zal worden verrekend met de borg.

Huur zonder overnachting

Als je ons clubhuis huurt voor één of meerdere dagdelen, huur je het volgende:

• 2 lokalen (namelijk het scoutslokaal en het aangrenzende stamlokaal)
  • keuken met bar
  • hal
  • sanitaire voorziening
  • buitenterrein (met kampvuurplaats en vlaggenmast)

Tarief zonder overnachting

• De tarieven voor het huren van De Fluit voor één dagdeel (max. 6 uur) bedraagt € 25,- voor leden van Scouting Nederland en € 30,- voor Niet-leden van Scouting Nederland. De borg bedraagt €100,-.
  • Het is alleen mogelijk om te huren van zondagmiddag 14:00 uur tot vrijdagmiddag 18:00 uur.
  • Er geldt een maximum aantal deelnemers van 50 personen.
  • Tot de huur van het gebouw voor minimaal één dagdeel behoren het welpenlokaal en de geluidsapparatuur niet!

Huur met overnachting

Als je ons clubhuis huurt met minimaal één overnachting, huur je het volgende:

• 3 lokalen (namelijk het welpenlokaal, scoutslokaal en het aangrenzende stamlokaal)
  • keuken met bar
  • hal
  • sanitaire voorziening
  • buitenterrein (met kampvuurplaats en vlaggenmast)

Tarief met overnachting

Wij verhuren ons clubhuis ook voor overnachtingen zoals weekenden of kampen. De huurprijs is afhankelijk van het aantal personen dat in het clubhuis verblijft.

• De tarieven voor het huren van De Fluit met overnachting bedraagt € 5,- p.p.p.n. voor leden van Scouting Nederland en € 6,- p.p.p.n. voor Niet-leden van Scouting Nederland. De borg bedraagt € 100,-.Let op, er wordt altijd met een minimum van € 80,- p.n. gerekend.
  • Het is in principe alleen mogelijk om in de vakanties van regio “noord” te huren! Wilt u buiten deze periode komen, neem dan even contact op met de verhuurder.
  • Er geldt een maximum aantal deelnemers van 35 personen.

Reacties zijn gesloten.