vr
JOTA 2018 @ De Fluit
okt 19 @ 20:00 – okt 21 @ 12:00
JOTA 2018 @ De Fluit | Julianadorp | Noord-Holland | Nederland

Elk 3de volle weekend van oktober is wereldwijd weer het JOTA-JOTI weekend gaande. In dit weekend werken de groepen veelal samen met een erkend zendamateur. Dit jaar worden we weer ondersteund door PA3RGH Ruud en er zullen meer zendamateurs aanschuiven. Het weekend staat weer bol met uitdagende, interessante en leerzame activiteiten. Ter zijner tijd zal er meer informatie bekend gemaakt worden op de website. De officiële opening is vrijdagavond om exact 22:00 uur.

De brief voor de leden is hier te vinden!

wo
Scouting Kerstpost 2018 @ De Fluit
dec 19 – dec 23 hele dag
Scouting Kerstpost 2018 @ De Fluit | Julianadorp | Noord-Holland | Nederland

Een bekend en jaarlijks terugkerend fenomeen is wel de Scouting Kerstpost. Dit jaar alweer voor de 31ste keer in de gehele gemeente Den Helder. Ook dit jaar doet Abel Tasman weer mee samen met Scouting Helders Jachthoornkorps en Scouting Jutters Willemsoord. Ter zijner tijd zal er meer informatie bekend gemaakt worden en zal de website geheel in het teken staan van deze geweldige actie.

Reacties zijn gesloten.