Clubhuis

Op deze pagina proberen we u een zo compleet mogelijk beeld te geven van de directe omgeving en van de indeling van het clubhuis. Aan de hand van de beschrijvingen en foto’s laten we u zien wat u krijgt als u besluit het gebouw te huren. Natuurlijk gaat er niks boven het zien van het clubhuis met eigen ogen en dus nodigen we u ook van harte uit om eens een keertje langs te komen. Voor meer informatie over de tarieven en hoe een afspraak maken mogelijk is, scroll dan even naar onder..

Ligging

De Fluit ligt in een prachtige groenstrook midden in het dorp Julianadorp. Ons clubhuis staat aan een fietspad, waardoor het niet toegestaan is om de auto bij het gebouw te laden en te lossen. Binnen het hek staat het groene clubhuis met een ruim veld dat te gebruiken is als speelveld of zelfs als kampeerveld. Gelijk bij de entree is de fietsenstalling te vinden en loop je iets verder dan tref je links de kampvuurkuil en vlaggenmast aan. Loop je verder door, dan kom je op een groter stuk grasveld uit.

In het park kan je verschillende spelletjes spelen of gewoon genieten van de natuur. Op slechts 200 meter afstand is een supermarkt te vinden met een bakker, slager en een groenteboer. Wil je goedkoper eten inslaan dan is er een Lidl en Aldi te vinden op slechts 2 km afstand. Tevens is daar de Deen en de Hema.

Indeling

In de ligging staat al beschreven hoe het er buiten uitziet en natuurlijk is ook de indeling van het clubhuis belangrijk. Bij binnenkomst komt u terecht in de centrale hal. Op deze hal sluiten 5 deuren aan en bevinden zich tevens de kapstokken. Achter 1 deur zit de meterkast verstopt waar tevens de bezems staan.

Welpenlokaal

Gelijk rechts van de voordeur treft u het welpenlokaal aan. Dit lokaal meet 7m x 6m en heeft enkele kasten, 2 ramen en een nooduitgang. In dit lokaal bevinden zich 4 tafels met de bijhorende banken. De scheidingswand met het achterliggende magazijn is in de zomer van 2012 geheel voorzien van een prachtige muurschildering waar we erg trots op zijn. Het welpenlokaal kan als een prima slaapzaal dienen.

Sanitair

Na het verlaten van het welpenlokaal treffen we rechts de sanitaire ruimte aan. De sanitaire ruimte bestaat uit 3 wasbakken, 1 dames en 1 heren toilet en een ruime douche. Zowel de wasbakken als de douche zijn van warm water voorzien.

Keuken

Direct naast de sanitaire ruimte is de keuken. De keuken is een multifunctionele ruimte. Het keukengedeelte bestaat uit een koelkast, 4-pits gasstel, keukenblok met 2 wasbakken, koffiezetter, waterkoker, senseomachine en een combi magnetron. Tevens is er een kapstok en is de bar die de grens is tussen de keuken en het scoutslokaal. Onder de bar staan voldoende glazen, borden, mokken, bakken met bestek, enz. Tevens hebben wij diverse soorten en maten pannen. In de periode dat wij zelf op kamp gaan is het raadzaam om even met de verhuurder te overleggen wat er wel en niet aanwezig is.

Scoutslokaal

In dit lokaal tref je een bar aan die in verbinding staat met de keuken en in deze ruimte bevinden zich 4 tafels met de bijhorende banken. Dit lokaal meet een bruikbare ruimte van 5m x 6m. De bar en het kleine hoekje naast de deur is daar dan al vanaf. In het lokaal staat 1 kast en ook 2 ramen. Net als het welpenlokaal heeft ook dit lokaal een nooduitgang. Achterin het lokaal zie als het ware een soort huisje. Links bij de nooddeur is een magazijn wat niet bij de huur in zit en rechts daarvan tref je het beverlokaal.

Stamlokaal

Het stamlokaal was vroeger van de Bevers. Naast enkele tafeltjes en stoeltjes staat er ook een kast. Het lokaal meet 4m x 4m en is ideaal voor de (bege)leiding om te slapen.

Reacties zijn gesloten.