Eindopkomst en overvliegen 2019 @ De Fluit
jul 6 @ 13:00 – 16:00
Eindopkomst en overvliegen 2019 @ De Fluit | Julianadorp | Noord-Holland | Nederland

De laatste opkomst voordat het seizoen officieel ten einde is, plannen we altijd wat leuks. Ditmaal maken we het reuze spannend door de Welpen die al een tijdje bij de Scouts zijn gaan meedraaien, officieel te laten overvliegen.

Als afsluiting vieren we het met een geweldige eind BBQ!

BBQ 2019 @ De Fluit
jul 6 @ 16:00 – 18:00
BBQ 2019 @ De Fluit | Julianadorp | Noord-Holland | Nederland

Onze jeugdleden zijn van harte uitgenodigd om samen met ouders en broertjes/zusjes deel te nemen aan de afsluitende BBQ.

Zomerkamp 2019 @ Scouting JL Die Bogeheimers
jul 13 @ 16:00 – jul 20 @ 09:00
Zomerkamp 2019 @ Scouting JL Die Bogeheimers | Purmerend | Noord-Holland | Nederland

Het zomerkamp is een traditie voor onze groep. Elk jaar weer keert het zomerkamp in de eerste week van de zomervakantie terug en zijn we met een enthousiast leidingteam bezig om een geweldig programma uit te voeren voor onze leden. Het thema voor dit jaar is nog even geheim, maar de locatie is wel bekend.

We gaan dit jaar op kamp in Castricum. Voor ons is dit een nieuwe omgeving aan de rand van een mooi en groot bos. Er zijn vele mogelijkheden voor een succesvol zomerkamp. Het is voor sommige misschien erg spannend, maar dat maakt het alleen maar leuker. Er gaat voldoende ervaren leiding mee met enige jaren kampervaring.

jul 26 – aug 24 hele dag

JOTA 2019 @ De Fluit
okt 18 @ 20:00 – okt 20 @ 12:00
JOTA 2019 @ De Fluit | Julianadorp | Noord-Holland | Nederland

Elk 3de volle weekend van oktober is wereldwijd weer het JOTA-JOTI weekend gaande. In dit weekend werken de groepen veelal samen met een erkend zendamateur. Dit jaar worden we weer ondersteund door PA3RGH Ruud en er zullen meer zendamateurs aanschuiven. Het weekend staat weer bol met uitdagende, interessante en leerzame activiteiten. Ter zijner tijd zal er meer informatie bekend gemaakt worden op de website. De officiële opening is vrijdagavond om exact 22:00 uur.

okt 25 – okt 26 hele dag

Natuurwerkdag 2019 @ De Fluit
nov 2 hele dag
Natuurwerkdag 2019 @ De Fluit | Julianadorp | Noord-Holland | Nederland

Net als voorgaande jaren gaan we ook dit jaar weer in onze eigen omgeving aan het werk in de natuur.

Scouting Kerstpost 2019 @ De Fluit
dec 21 – dec 22 hele dag
Scouting Kerstpost 2019 @ De Fluit | Julianadorp | Noord-Holland | Nederland

Een bekend en jaarlijks terugkerend fenomeen is wel de Scouting Kerstpost. Dit jaar alweer voor de 31ste keer in de gehele gemeente Den Helder. Ook dit jaar doet Abel Tasman weer mee samen met Scouting Helders Jachthoornkorps en Scouting Jutters Willemsoord. Ter zijner tijd zal er meer informatie bekend gemaakt worden en zal de website geheel in het teken staan van deze geweldige actie.

dec 27 2019 – jan 4 2020 hele dag