jul

JOTA 2019 @ De Fluit
okt 18 @ 20:00 – okt 20 @ 12:00
JOTA 2019 @ De Fluit | Julianadorp | Noord-Holland | Nederland

Elk 3de volle weekend van oktober is wereldwijd weer het JOTA-JOTI weekend gaande. In dit weekend werken de groepen veelal samen met een erkend zendamateur. Dit jaar worden we weer ondersteund door PA3RGH Ruud en er zullen meer zendamateurs aanschuiven. Het weekend staat weer bol met uitdagende, interessante en leerzame activiteiten. Ter zijner tijd zal er meer informatie bekend gemaakt worden op de website. De officiële opening is vrijdagavond om exact 22:00 uur.

okt 25 – okt 26 hele dag

za
Natuurwerkdag 2019 @ De Fluit
nov 2 hele dag
Natuurwerkdag 2019 @ De Fluit | Julianadorp | Noord-Holland | Nederland

Net als voorgaande jaren gaan we ook dit jaar weer in onze eigen omgeving aan het werk in de natuur.

za
Scouting Kerstpost 2019 @ De Fluit
dec 21 – dec 22 hele dag
Scouting Kerstpost 2019 @ De Fluit | Julianadorp | Noord-Holland | Nederland

Een bekend en jaarlijks terugkerend fenomeen is wel de Scouting Kerstpost. Dit jaar alweer voor de 31ste keer in de gehele gemeente Den Helder. Ook dit jaar doet Abel Tasman weer mee samen met Scouting Helders Jachthoornkorps en Scouting Jutters Willemsoord. Ter zijner tijd zal er meer informatie bekend gemaakt worden en zal de website geheel in het teken staan van deze geweldige actie.

dec 27 2019 – jan 4 2020 hele dag