Scouting Kerstpost 2020: Bespaar geld en u helpt Scouting Abel Tasman

Zeker in deze moeilijke tijden is het mooi om een Kerstgroet te mogen versturen aan uw dierbaren. Dit kan voor maar €0,40 per Kerstgroet!
Inleveren kan bij één van de inleverpunten achterop de flyer en uiterlijk tot 18 december om 16:00 uur Op 19 & 20 december wordt de post de Scouts rondgebracht!

Lees hier snel verder!

 

Leer ons kennen

Welkom op de website van Scouting Abel Tasman. Onze groep heeft een clubhuis aan de Drooghe Bol in Julianadorp.

Over ons!

Kom eens langs!

Nieuwsgierig? Kom gratis een keer meelopen bij jouw speltak. Schrijf je in via het formulier.

Inschrijfformulier!

 

Welkom bij Scouting Abel Tasman!

Sinds 1980 beleven jongens en meiden vanaf 4 jaar een leuke en uitdagende tijd bij de Scouting Abel Tasman groep uit Julianadorp. Beleef de leukste avonturen in een veilige omgeving en dat onder begeleiding van enthousiaste en kundige leiding. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

Wij zijn een open, betrokken en creatieve vereniging, midden in de groenstrook van Julianadorp.

Wil je je vrije tijd of maatschappelijke stage leuk en avontuurlijk beleven? Dat kan uiteraard ook bij ons! Check de vacatures op onze site en neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Scouting Abel Tasman is onderdeel van Scouting Nederland, de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland met meer dan 100.000 leden.

Bevers (4-7 jaar)

De speleenheid Bevers is er voor de kinderen van 4-7 jaar en draait op zaterdag van 14:00-15:30 uur. De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen. In het dorp Hotsjietonia wonen allerlei verschillende mensen die elk weer hun eigen verhaal hebben.

Ga naar de Tasmaanse Beverkolonie

Welpen (7-11 jaar)

De speleenheid Welpen is er voor de kinderen van 7-11 jaar en draait op zaterdag van 10:00-12:00 uur. Het thema is gebaseerd op het verhaal van Rudyard Kipling’s Jungle Book!

Ga naar de Nomuka Kring

Scouts (11-16 jaar)

De speleenheid Scouts is er voor de kinderen van 11-16 jaar en draait op zaterdag van 14:00-16:00 uur. De activiteiten vinden voornamelijk buiten plaats, maar als het weer het niet toelaat zijn we binnen bezig. Hier leren de kinderen werken met een wedstrijdgevoel en gaat het ontwikkelen verder. Hikes, primitief koken en kamperen zijn hier geen onbekende.

Ga naar de Maori Troep

Stam (18+)

De leden van de Taranakistam zijn leidinggevende, bestuursleden en algemeen leden tussen die ouder zijn dan 18 jaar en we komen bijna iedere vrijdag bij elkaar om te klussen. Bij de stam is de begelei­d­ing zo goed als verd­we­nen en we zijn zelf ver­ant­wo­ordelijk voor wat we doen.

Ga naar de Taranakistam

Vrijwilligerswerk en stages

Regelmatig zoeken we kundige en enthousiase vrijwilligers of stagiaires. Neem snel een kijkje bij de vacatures of er een leuke en uitdagende vacatures voor jou bij staat en neem contact met ons op!

Ga naar de vacatures

Lidmaatschap

Is je interesse gewekt? Meld je snel aan!

Ga naar het lidmaatschap

Facebook

Laatste nieuws

Zomerstop

Beste ouders/verzorgers/leden, Afgelopen zaterdag hebben we helaas alweer de laatste opkomst van ditseizoen gehad. Graag wil ik een ieder die zich heeft ingezet ditseizoen, en voornamelijk de afgelopen weken, erg bedanken voor hun inzeten de ouders/leden voor hun...

Corona update 17 juni 2020

Beste bezoeker, Graag wil ik u informeren over diverse veranderingen rondom de maatregelen. Er is een akkoord om binnen opkomsten te houden, echter blijven wij onze opkomsten gewoon buiten uitvoeren. Zo moet er bijvoorbeeld een checkgesprek (‘zijn er klachten?’)...

Corona update 2 mei 2020

Beste bezoeker, Graag wil ik jullie informeren over de opkomsten van de komende periode. Zoals jullie weten is er aangegeven dat we beetje bij beetje weer wat kunnen gaan oppakken. We zijn hier uiteraard erg blij mee, maar voordat dit mogelijk is zal er nog een...

Evenementen

Geen evenementen gevonden!

Bezoekadres

Scouting Abel Tasman
Drooghe Bol 1001
1788VA Julianadorp
NETHERLANDS

Postadres

Scouting Abel Tasman
p/a Dennis Langeveld
Doorzwin 2604
1788KW Julianadorp
NETHERLANDS

Opkomsttijden

Bevers: Elke zaterdag van 14:00-15:30 uur
Welpen: Elke zaterdag van 10:00-12:00 uur
Scouts: Elke zaterdag van 14:15-16:00 uur  (zomers tot 16:30 uur)
Stam: Elke vrijdag van 20:00-22:00 uur