Beste bezoeker,

Graag wil ik jullie informeren over de opkomsten van de komende periode. Zoals jullie weten is er aangegeven dat we beetje bij beetje weer wat kunnen gaan oppakken. We zijn hier uiteraard erg blij mee, maar voordat dit mogelijk is zal er nog een akkoord moet komen van de gemeente. We zijn als groep hier druk mee bezig om dit aan te vragen en zodra we een reactie hebben gekregen, zullen we u inlichten hoe we de laatste 2 maanden gaan inrichten qua opkomsten.

Tot die tijd wil ik graag aangeven dat jullie nog steeds gebruik kunnen maken vanĀ https://iscouting.scouting-julianadorp.nl/. We vinden het erg jammer dat er erg weinig gebruik van gemaakt wordt, zeker als je nagaat dat de contributie gewoon door blijft lopen. We hebben een klein aantal insignes kunnen bemachtigen en die willen we uiteraard graag uitreiken aan de leden die online deze activiteiten hebben uitgevoerd.

We hopen op korte termijn meer duidelijkheid te kunnen geven over de rest van dit seizoen.