Wat is AVIA Clubsparen?
Speciaal voor (sport)clubs en verenigingen heeft AVIA een nieuwe vorm van sponsoring geïntroduceerd: AVIA Clubsparen. Iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt kan GRATIS punten sparen bij AVIA! Deze spaarpunten kunnen door ons worden verzilverd bij AVIA en dit kunnen we geheel naar eigen inzicht besteden.

Hoe werkt het?
Bij elke tankbeurt op de deelnemende AVIA tankstations spaart u automatisch voor onze vereniging. Alle spaarpunten worden bijgeschreven op een speciale Clubspaarkaart waarmee wij de punten kunnen verzilveren bij AVIA. Het is ook mogelijk dat bestaande AVIA klanten spaarpunten doneren aan onze vereniging. Elke 100 spaarpunten is €2,- waard voor onze clubkas!

Clubspaarkaart aanvragen
AVIA Clubsparen is een nieuwe vorm van sponsoring. Wilt u ons steunen? Samen sparen gaat sneller, vraag nu de Clubspaarkaart aan bij de leiding of stuur een berichtje aan dennis @ scouting-julianadorp.nl!